Η τρυφερή φωτογραφία του Drake με τον γιο του

Η τρυφερή φωτογραφία του Drake με τον γιο του

Ο Drake που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του, Adonis.

H φωτογραφία έχει πάρει ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια likes και αυτό γιατί ο Drake, σπάνια εκθέτει τον γιο του στα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, στην φωτογραφία ο Drake είναι αγκαλιά με τον Adonis και ο μικρός κρατάει ένα μπολ φαγητού στα πόδια του.

Ενώ τον περασμένο Μάρτιο, ο ράπερ είχε δημοσιεύσει ξανά μία φωτογραφία με τον Adonis στο σπίτι του, γράφοντας μία περιγραφή αγάπης η οποία σχετίζονταν με την περίοδο της πρώτης καραντίνας.

«Αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμάς τώρα είναι να συνδεθούμε με το εσωτερικό μας φως. Να έχετε πίστη ότι έχετε όλη τη δύναμη μέσα σας για να το κάνετε και συνδεθείτε με τους ανθρώπους και τα πράγματα που σας δίνουν τη μεγαλύτερη χαρά.»

Σε παλιότερες δηλώσεις του ο ράπερ είχε πει σχετικά με το μικρό Adonis ότι «Δεν κρύβω το παιδί μου από τον κόσμο. Κρύβω τον κόσμο από το παιδί μου. Όταν κάτι σημαντικό συμβαίνει στη ζωή μου δεν τρέχω να το ανακοινώσω στα blogs. Οι μόνοι στους οποίους θέλω να το πω είναι αυτοί στους οποίους μπορώ να τηλεφωνήσω».

Ο Drake και η μητέρα του Adonis, Sophie, είχαν συναντηθεί μόνο δύο φορές στο παρελθόν και ο ράπερ έμαθε για την ύπαρξη του παιδιού του μήνες μετά τη γέννησή του ενώ σε δηλώσεις τους είχε αναφέρει:

«Βρεθήκαμε σε μία κατάσταση και είμαστε και οι δύο υπεύθυνοι για αυτό αλλά τώρα είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος που είμαι ένας καλός πατέρας. Έχω ένα γιο και είναι ένα πανέμορφο αγόρι!».