Η τρυφερή εξομολόγηση του Σταμάτη Μαλέλη για την εγγονή του

Η τρυφερή εξομολόγηση του Σταμάτη Μαλέλη για την εγγονή του

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη”, βρέθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι σαν παππούς, κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση για την εγγονή του.

«Πως είσαι σαν παππούς;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και έδειξε μια φωτογραφία του Σταμάτη Μαλέλη αγκαλιά με την εγγονή του.

«Παιδιά είναι συγκλονιστικό. Όποτε βλέπω αυτή τη φωτογραφία συγκινούμαι. Μα βλέπεις που μου χαμογελάει; Είναι φοβερό! Τριών μηνών παιδάκι. Εγώ έτρεμα, μου έλεγε η κόρη μου να το πάρω κι΄ εγώ φοβόμουν. Θεωρώ είναι κάτι πολύ εύθραυστο. Όταν το πήρα στην αγκαλιά, πραγματικά έτρεμα. Ίσως να είναι από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έχω νιώσει ποτέ. Δεν περίμενα ότι θα συγκινηθώ τόσο πολύ με το εγγονάκι μου. Είναι λατρεία», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης μόλις αντίκρισε την εικόνα.

Ακόμη, ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε για την κόρη του: «Νομίζω έχω κενά. Πιστεύω ότι έπρεπε να ασχοληθώ περισσότερο με την κόρη μου στην μικρή της ηλικία. Την καμαρώνω τώρα. Έχει 12 χρόνια σταθερή σχέση, με ένα πολύ καλό παιδί. Έκανε αυτό το παιδάκι. Καλύπτεται με το εγγονάκι τα κενά της κόρης».

«Τώρα νομίζω είμαστε πλήρης. Έχουμε τα παιδιά μας, το εγγόνι μας, τη ζωή μας. Νομίζω τα έχουμε όλα. Μην λες ποτέ, ο θεός να μας έχει δυνατούς», απάντησε για το ενδεχόμενο κι’ άλλου παιδιού.