Η τρυφερή εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού για τον σύντροφό της: “ Είναι η πρώτη φορά που…”

Η τρυφερή εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού για τον σύντροφό της: “ Είναι η πρώτη φορά που…”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real News, παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού, που μίλησε για άγνωστες πτυχές του συντρόφου της και τα όσα ζει στο πλευρό του.

Αρχικά, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» εξήγηση γιατί πλέον δεν επιθυμεί να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήταν μια συγκυρία καταστάσεων. Ίσως επειδή τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μια υπερέκθεση σε αυτό. Δεν θα κάτσω να κλάψω ή να χτυπηθώ που έγινε. Συνέβη και καλώς συνέβη γιατί όταν κάνεις σχέσεις με ανθρώπους που είναι στον ίδιο χώρο με εσένα, είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να συμβεί. Όταν βγαίνεις έξω με τον άνθρωπό σου, ο οποίος είναι και αυτός αναγνωρίσιμος, και θα φωτογραφηθείς και θα σε δουν και θα παρακολουθήσουν τα βήματα αυτής της σχέσης. Όταν κάνεις μια σχέση με κάποιον που δεν είναι στο χώρο, δεν είσαι και πολύ στο στόχαστρο», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Παράλληλα, η Ναταλία εξήγησε γιατί η σχέση που έχει σήμερα δεν έχει προβληθεί τόσο πολύ.

«Καθόλου δεν κρύβω τον σύντροφό μου! Ησύχασαν όλα, γιατί και ο άνθρωπος είναι εκτός χώρου και εγώ δεν κυκλοφορώ πολύ πια», είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει σε μια σχέση το χιούμορ. Πόσο σημαντικό είναι να σε κάνει ο άλλος να γελάς», αποκάλυψε ακόμα σχετικά με τι της αρέσει περισσότερο στον αγαπημένο της.

Πώς είναι να έχει σχέση με κάποιον άνδρα εκτός καλλιτεχνικού χώρου;

«Όταν είναι μακριά από τη δουλειά σου είναι πολύ ξεκούραστο, γιατί δεν ξέρει, δεν ασχολείται, δεν τον ενδιαφέρει. Από τη άλλη, όμως, αν θέλεις να του μιλήσεις για το πώς πέρασες την ημέρα σου, να του πεις τα προβλήματά σου, τα παράπονά σου και δεν ξέρει για τι πράγμα του μιλάς και σου λέει “συγγνώμη, ρε αγάπη μου, αλλά δεν ξέρω για τι πράγμα μου μιλάς”, είναι κάπως», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.