Η τρυφερή ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα για την επέτειο γάμου τους

Η τρυφερή ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα για την επέτειο γάμου τους

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι  από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδάκια.

Μάλιστα τόσο η Ρούλα Ρέβη, όσο και ο Αποστόλης Τότσικας είναι αρκετά ενεργοί στα social media και συχνά μοιράζονται στιγμές από την ζωή τους.

Αυτή τη φορά η φωτογράφος έκανε μία τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την επέτειο των 7 χρόνων γάμου που θα γιορτάσει σε λίγες ημέρες με τον ηθοποιό.

«Για έμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα . Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα , τρέλα , φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε . Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας ! Σε αγαπώ πολύ», έγραψε η Ρούλα Ρέβη στην λεζάντα του post της.