Η τρυφερή ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά με στον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη

Η τρυφερή ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά με στον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης τα τελευταία χρόνια είναι αχώριστοι.

«Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά στο περιοδικό Gala.

Μάλιστα, το ζευγάρι το πρώτο διάστημα της σχέσης του, απέφευγε τις αποκαλύψεις, ενώ οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις, μαρτύρησαν και τον έρωτά τους.

Η Ευγενία που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφό της, η ανάρτηση μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαία μιας και ο ηθοποιός είχε τα γενέθλιά του.

«Υπάρχει μια ψυχή σε όλους τους γαλαξίες που είναι το σπίτι μου. Χρόνια σου πολλά Mr.Garrison. Σε αγαπώ απείρως», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στην λεζάντα του post της και αποκάλυψε το παρατσούκλι του συντρόφου της, μιας και τον αποκαλεί Mr.Garrison (ήρωας κινουμένων σχεδίων).