Η τρυφερή ανάρτηση της Catherine Zeta-Jones με την κόρη της που έγινε 18 ετών

Η τρυφερή ανάρτηση της Catherine Zeta-Jones με την κόρη της που έγινε 18 ετών

Η Catherine Zeta-Jones είχε λόγο να γιορτάσει, καθώς η έφηβη κόρη της, Carys είχε τα γενέθλιά της και φέτος κλείνει τα 18.

Μάλιστα, η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μέσα από το Instagram ένα αφιέρωμα στο μικρότερο παιδί.

Συγκεκριμένα η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε, απεικόνιζε την ίδια με την κόρη της όταν ήταν ακόμα παιδί, η δεύτερη έδειχνε την όμορφη Cary στη θάλασσα, ενώ η τρίτη ήταν ένα screenshot από την ανταλλαγή μηνυμάτων τους νωρίς το πρωί την ιδιαίτερη μέρα της Carys, η οποία πιστεύεται ότι έλαβε χώρα ενώ ήταν στο οικογενειακό τους σπίτι στη Νέα Υόρκη.

Η έφηβη έστειλε στη διάσημη μητέρα της ένα μήνυμα που έγραφε: «Σε ευχαριστώ που με γέννησες!», στο οποίο η Catherine απάντησε: «Ω, η γέννησή σου ήταν η πιο περήφανη στιγμή μου! Περίμενε … Το Όσκαρ; … Όχι … Σίγουρα εσύ!».

«Χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλια σου, Carys Zeta! Είσαι τα πάντα και τα πάντα είσαι εσύ. Σε ευχαριστώ για τη χαρά που μου φέρνεις. Στις 5 π.μ. σήμερα το πρωί, μου έστειλες μήνυμα για να με ευχαριστήσεις, που σε γέννησα. Αυτό είναι το είδος της γυναίκας που είσαι. Ευγενική. Η σοφία σου είναι μεγαλύτερη από τα χρόνια σου.

Η ομορφιά σου είναι βαθιά και η καρδιά σου είναι αρκετά μεγάλη για να αγαπήσεις και να τυλίξεις όλον τον κόσμο, η αίσθηση του χιούμορ σου, πολύ σημαντικό… είναι ανυπέρβλητη. Θα μπορούσα να συνεχίσω για πάντα. Τα ιαπωνικά σου χρειάζονται κάποια δουλειά, αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί. Σ ‘αγαπώ, άγγελε μου. Η Μαμά», έγραψε η Catherine Zeta-Jones στην λεζάντα του post της.