Η τρυφερή αφιέρωση του Chris Martin στη Dakota Johnson στην συναυλία του

Chris-Martin-Dakota-Johnson-250x250.png

Πόσο ρομαντικό το να δηλώσει το άλλο σου μισό πως είσαι “ολόκληρος ο κόσμος” του, πόσο μάλλον όταν κάτι τέτοιο γίνεται δημόσια. Ο Chris Martin φαίνεται πως έβαλε στόχο να μπει στο μάτι οποιουδήποτε ερωτευμένου έχει υπάρξει επί γης κάνοντας την πιο τρυφερή ρομαντική εξομολόγηση ενώ βρισκόταν στη σκηνή και φυσικά η σύντροφός του, Dakota Johnson ήταν παρούσα.

Ειδικότερα, το συγκρότημα των Coldplay, του οποίου είναι ο frontman, έδωσε μία συναυλία στο Λονδίνο, με το κοινό να απολαμβάνει παλιές και νέες επιτυχίες. Πέρα όμως από τα τραγούδια που σιγοτραγουδούσαν με τον Martin, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να είναι παρόντες τη στιγμή που ο τραγουδιστής αποκάλεσε τη σύντροφό του το σύμπαν του. Πιο συγκεκριμένα, πριν τραγουδήσουν το νέο τους τραγούδι, “My universe”, που είναι μία συνεργασία με το κορεάτικο ποπ γκρουπ BTS, ο ίδιος είπε : “Αυτό είναι το δικό μου σύμπαν και είναι εδώ”, δείχνοντας προς το κοινό και το μέρος όπου βρισκόταν η Dakota Johnson.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η ίδια μοιάζει να συγκινείται και στη συνέχεια σηκώνει τα χέρια της και αρχίζει να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού. Όπως ήταν επόμενο, το εν λόγω βίντεο έγινε viral στα social media, με τον Chris Martin να γίνεται ο αγαπημένος του κοινού, ακόμα και για εκείνους που μπορεί να μην τον γνώριζαν.

https://www.youtube.com/watch?v=cX9wlk8Pk6o

Το συγκρότημα έδωσε τη συναυλία αυτή λίγο πριν τη μεγάλη τους περιοδεία “Music of the Spheres” κατά την οποία δεσμεύτηκαν να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε σύγκριση με την παλαιότερη. Πιο ειδικά, η μπάντα δήλωσε πως οι συναυλίες θα πραγματοποιούνται με ρεύμα που θα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.”Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι ότι ο πλανήτης αντιμετωπίζει μία κλιματική κρίση. Συνεπώς, περάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, ζητώντας συμβουλές από ειδικούς για το περιβάλλον ώστε να κάνουμε αυτή την περιοδεία όσο βιώσιμη γίνεται και την ίδια στιγμή να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα της περιοδείας για να επιταχύνουμε τα πράγματα” δήλωσαν στο κοινό τους.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι μία αρχή που έχει ως προτεραιότητα και η Dakota Johnson, με την οποία είναι σε σχέση από το 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει προσωρινά το 2019, αποφασίζοντας λίγο καιρό αργότερα να τα ξαναβρούν. Μάλιστα, ένα δαχτυλίδι στο χέρι της Johnson έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως αρραβωνιάστηκαν, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα η φήμη.

Ο Martin, πριν από τη σχέση του με τη Johnson, ήταν παντρεμένος για 12 χρόνια με τη Gwyneth Paltrow, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Όπως είχε παραδεχθεί πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός, δεν ήθελε να χωρίσουν και το διαζύγιο ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόταν. Παρ’όλ’αυτά έπρεπε να συμβεί, με τους πρώην συντρόφους να έχουν άριστες σχέσεις. Πλέον για την Paltrow, όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνεντευξή της, ο Martin είναι σαν αδερφός της και πάντα θα τον θεωρεί οικογένεια, ενώ για τη Johnson είχε εξομολογηθεί πως τη λατρεύει.

Πηγή: madamefigaro.gr