Η throwback φωτογραφία της Βανέσας Αδαμοπούλου από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Η throwback φωτογραφία της Βανέσας Αδαμοπούλου από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, έγινε γνωστό πως Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου ύστερα από 15 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως διαβάσαμε, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε πως ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια, η οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων, ζουν χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, η Βανέσα Αδαμοπούλου έχει παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα, ενώ ο Ιωάννης Παπαζήσης έχει νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb στην ίδια περιοχή, ώστε να βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Παρά τον χωρισμό, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό, καθώς η απολυτή προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών. Με γνώμονα αυτό φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις ούτε δημοσιότητα.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Βανέσα αναπόλησε την περίοδο που ήταν έγκυος στον πρίγκιπά της.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της πριν από πέντε χρόνια.