Η throwback φωτογραφία και ο απολογισμός της Μπέττυς Μαγγίρα για τα 21 χρόνια κοινής πορείας με το Δημήτρη Μάζη

Η throwback φωτογραφία και ο απολογισμός της Μπέττυς Μαγγίρα για τα 21 χρόνια κοινής πορείας με το Δημήτρη Μάζη

Τα 21 χρόνια κοινής πορείας με τον Δημήτρη Μάζη, θέλησε να γιορτάσει η Μπέττυ Μαγγίρα με μία throwback φωτογραφία στα social media.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα στιγμιότυπο του συζύγου της από τότε που αγωνιζόταν για την Εθνική Ελλάδος και έκανε τον προσωπικό της απολογισμό για την σχέση τους, τονίζοντας πώς είναι καλό κάποιες φορές να θυμόμαστε που και πως άρχισαν όλα!

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου τη φώτο -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου-και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρόνια που ήμασταν στα «ντουζένια» μας!!!

Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι , ανέμελοι ,όλο εξόδους, ταξίδια και όνειρα! Είναι καλό να θυμόμαστε που και που, πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ έπειτα από 21 χρόνια και έχοντας 2 υπέροχα παιδιά!

Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου-αν και έβαλε το χεράκι του ο Αντώνης Βλοντάκης- και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα ! Είσαι πάντα ΕΔΩ. Δημήτρης Μάζης my Rocky. Δεν έχουμε επέτειο … έτσι μου ‘ρθε!» έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα στην ανάρτησή της.