Η throwback φωτογραφία Ανδρέα Γεωργίου με τον αδερφό του και οι ευχές για τα γενέθλια του

Η throwback φωτογραφία Ανδρέα Γεωργίου με τον αδερφό του και οι ευχές για τα γενέθλια του

Με μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έφηβοι, θέλησε ο Ανδρέας Γεωργίου να ευχηθεί στον μικρό του αδερφό Ραφαέλλο που έχει τα γενέθλιά του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός – σκηνοθέτης που είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του, με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instgram μια φωτογραφία από τα παλιά την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες και με κοίταξες στα μάτια, είδα την ψυχή σου. Είσαι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Σε είδα να μεγαλώνεις, σε είδα να επαναστατείς, σε είδα να ερωτεύεσαι, να γίνεσαι πατέρας, να στέκεσαι δυνατός στα δύσκολα, να στηρίζεις, να χτυπάς τον ώμο μας και να λες «μπράβο», να λες «είμαι δίπλα σου» και να είσαι βράχος!

Σήμερα γίνεσαι 30 και είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι «εκεί ψηλά» σήμερα κάνουν πάρτι οι άγγελοι μας. Σε αγαπώ άπειρα Daddy Cool μου! Χρόνια σου πολλά και γεμάτα χαμόγελα χαράς» έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου στην λεζάντα του post του.