Η Θεοφανία Παπαθωμά ξεκίνησε τα γύρισμα για την ΄Γ κύκλο των Άγριων Μελισσών | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Η Θεοφανία Παπαθωμά ξεκίνησε τα γύρισμα για την ΄Γ κύκλο των Άγριων Μελισσών | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουνίου ο ΄Β κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες», με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Ο ΄Γ κύκλος προετοιμάζεται πυρετωδώς από τους σεναριογράφους και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί να περνάει τα βράδια του, παρακολουθώντας τις καταιγιστικές εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και το Διαφάνι θα μπει στην περίοδο της Χούντας.

Ενώ οι αλλαγές στα νέα επεισόδια θα είναι μεγάλες και μια μικρή γεύση μας έδωσε η Θεοφανία Παπαθωμά, καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επιστροφή της Βιολέτας στο καφενείο και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι σίγουρα εντυπωσιακή.

«Η Βιολέτα επέστρεψε στο καφενείο! Πρώτο γύρισμα Γ’ κύκλος. Κι εις αλλά με υγειά!» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Είναι ευτύχημα όταν συμμετέχεις σε ένα σίριαλ που έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό. Είναι επιβράβευση, μια ικανοποίηση ότι προσφέρει στον κόσμο, του κρατά συντροφιά. Εισπράττω όλη αυτή την αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ ευχαριστημένη που κρατά και τόσα χρόνια.

Δήλωσα στους σεναριογράφους μας ότι θα παρουσιάσω την τρίτη χρονιά τη Βιολέτα ξανθιά. Ανέλυσα το σκεπτικό μου, όταν ένας άνθρωπος περνά πολλές δυσκολίες, καμιά φορά αλλάζει εντελώς, αφυπνίζεται, παίρνει τη ζωή του αλλιώς. Οι μεγάλες δυσκολίες είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εξέλιξη.

Το άκουσαν προσεκτικά και περιμένω να δω τι έγραψαν. Δεν έχω πάρει κείμενο ακόμα στα χέρια μου για να σας πω εντυπώσεις και λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν γράψει κάτι πολύ καλό. Ναι, εγώ έσπειρα τα ζιζάνια… Τώρα είμαι έτοιμη να θερίσω», είχε δηλώσει η Θεοφανία Παπαθωμά σε πρόσφατη συνέντευξή της, για τις αλλαγές της Βιολέτας στην ΄Γ σεζόν.