Η σύζυγός του Bruce Willis, Emma Heming, μίλησε για την καθημερινότητα μετά τη διάγνωσή του με αφασία

Η σύζυγός του Bruce Willis, Emma Heming, μίλησε για την καθημερινότητα μετά τη διάγνωσή του με αφασία

Συνέντευξη στο The Bump, παραχώρησε σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming και μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητα της οικογένειάς της μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με αφασία.

Μάλιστα, το 43χρονο μοντέλο παραδέχτηκε ότι η ζωή της είναι δύσκολη μετά τη διάγνωση εξηγώντας ότι «βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου». Όπως είπε «η ποσότητα φροντίδας για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι μου έχει επηρεάσει την ψυχική μου υγεία και τη γενικότερη υγεία μου. Και δεν εξυπηρετεί κανέναν στην οικογένειά μου».

Ωστόσο, η Emma έχει αποκτήσει με τον ηθοποιός δύο κόρες, την 10χρονη Mabel και την 8χρονη Evelyn και πλέον προσπαθεί να φροντίζει και τον εαυτό της, βρίσκοντας χρόνο καθημερινά για τον εαυτό της:

«Κάποιος μου είπε πριν λίγο καιρό πως όταν φροντίζεις πολύ κάποιον άλλο καταλήγεις να μην φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτό με σταμάτησε και μου φάνηκε πολύ λογικό».

Ενώ όπως είπε εστιάζει στην υγεία της κάνοντας μεταξύ άλλων γυμναστική: «Είναι μια στιγμή που μπορώ να αποσυνδεθώ από τα άλλα και να κάνω κάτι που ξέρω ότι με κάνει να νιώθω καλά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βρει κανείς αυτό το πράγμα που τον κάνει να νιώθει καλά και να το χτίσει».

Η Emma είχε αποκαλύψει ότι ο 67χρονος σταρ έχει αφασία κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram ταυτόχρονα με την πρώην σύζυγο του Willis, Demi Moore, αλλά και τις κόρες τους, την 33χρονη Rumer, την 30χρονη Scout και την 28χρονη Tallulah.

«Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε πολύ την αγάπη, την συμπόνια και τη στήριξή σας. Το διαχειριζόμαστε όλο αυτό σαν μια δυνατή οικογένεια», είχαν γράψει.