Η συγκλονιστική εξομολόγησή της Christina Applegate για την σκλήρυνση κατά πλάκας

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της Christina Applegate για την σκλήρυνση κατά πλάκας

Mια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Christina Applegate για την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανακοίνωσε πως πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια τον Αύγουστο του 2021, ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν της σειράς «Dead to Me» του Netflix.

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος θα με δει όπως είμαι. Πήρα 18 κιλά- δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι. Θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι έχω πλήρη επίγνωση όλων αυτών», δήλωσε η Christina σε συνέντευξή της στους «New York Times».

Μάλιστα, η 50χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της 3ης και τελευταίας σεζόν της σειράς, τα οποία σταμάτησε για πέντε μήνες ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει τη θεραπεία της.

«Είχα μια υποχρέωση. Οι αρμόδιοι είπαν: “Ας σταματήσουμε. Δεν χρειάζεται να το τελειώσουμε. Ας βάλουμε μερικά επεισόδια μαζί με ήδη καταγεγραμμένο υλικό”. Είπα, “Όχι. Θα το κάνουμε, αλλά θα το κάνουμε με τους δικούς μου όρους”» αποκάλυψε η Christina Applegate.

«Δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι τσαντισμένη» είπε η ηθοποιός και αποδείχτηκε πως το διάλειμμα λειτούργησε θετικά για εκείνη: «Έπρεπε να επεξεργαστώ την απώλεια της ζωής μου, την απώλεια αυτού του μέρους του εαυτού μου. Χρειαζόμουν αυτόν τον χρόνο. Παρόλο που δεν μπορώ να πω: “Γιούχου, είμαι μια χαρά”».

Ενώ η Christina Applegate είπε ότι μόλις επέστρεψε, χρειαζόταν αναπηρικό καροτσάκι για να φτάσει στο πλατό λόγω της μειωμένης κινητικότητάς της και ότι ένας τεχνικός ήχου έπρεπε να κρατάει τα πόδια της για να τραβήξει ορισμένα πλάνα.