Η συγκινητική ομιλία του Brendan Fraser στα Critics Choice Awards: «Μου πήρε 32 χρόνια να φτάσω εδώ»

Η συγκινητική ομιλία του Brendan Fraser στα Critics Choice Awards: «Μου πήρε 32 χρόνια να φτάσω εδώ»

Την Κυριακή 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα Critics Choice Awards 2023 στο Fairmont Century Plaza Hotel του Los Angeles.

Ενώ μεταξύ των νικητών της βραδιάς ήταν και ο Brendan Fraser που βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Ηθοποιός για τον ρόλο του στην δραματική ταινία «The Whale».

Μάλιστα, ο ηθοποιός φανερά συγκινημένος παρέλαβε το βραβείο του και μίλησε από καρδιάς, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη της ταινίας

«Αυτή η ταινία είναι για την αγάπη. Είναι για τη λύτρωση. Και για όταν βρίσκεις το φως σε ένα σκοτεινό μέρος. Είμαι τόσο τυχερός που συνεργάστηκα με τόσους εκπληκτικούς συντελεστές. Μου πήρε 32 χρόνια να φτάσω εδώ» είπε ο Brendan Fraser.

«Ήμουν στην ερημιά και μάλλον θα έπρεπε να είχα αφήσει ίχνη από ψίχουλα, αλλά με βρήκες και όπως όλοι οι καλύτεροι σκηνοθέτες, μου έδειξες που να πάω για να βρεθώ εκεί που ήθελα να είμαι» πρόσθεσε ο ηθοποιός κοιτώντας τον Darren Aronofsky.

«Εάν είστε σαν τον Charlie που υποδύθηκα σε αυτή την ταινία, με όποιο τρόπο, παλεύετε με την παχυσαρκία ή νιώθετε πως είστε σε μια μαύρη θάλασσα, θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας και να προχωρήσετε στο φως, τα καλά πράγματα θα συμβούν. Σας ευχαριστώ», συμπλήρωσε ο Brendan Fraser.

Να πούμε πως η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, τον Δεκέμβριο και αναμένεται να χαρίσει στον ηθοποιό μία υποψηφιότητα για Oscar.