Η συγκινητική ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου για τα γενέθλια της εγγονής της

Η συγκινητική ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου για τα γενέθλια της εγγονής της

Μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έκανε η Βέφα Αλεξιάδου με αφορμή τα γενέθλια της εγγονής της.

Συγκεκριμένα, η Βέφα Αλεξιάδου στην γιορτή των Ιεραποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την συνονόματη εγγονή της και της ευχήθηκε και για τα γενέθλιά της που ήταν πριν από λίγες ημέρες.

Η μικρή Βέφα έκλεισε τα 18 χρόνια ζωής.

Να θυμίσουμε, πως η Βέφα Αλεξιάδου τα τελευταία χρόνια έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς έχει χάσει τις δύο της κόρες την Αλεξία και την Άντζυ.

«ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ φίλες και φίλοι μου, να έχουμε τη χάρη των Ισαποστόλων Αγίων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ. Γιορτάζει το εκκλησάκι μου στη Μόλα Καλύβα, όμως εγώ, λόγω της βιογραφίας μου που θα κυκλοφορήσει ως το τέλος του μήνα, ελπίζω!, βρίσκομαι στην Αθήνα. Στη φωτό με την εγγονή μου τη Βέφα κάποιο καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Έκλεισε προχθές τους 18 ΜΑΙΟΥΣ της, τελείωσε το Λύκειο κι ετοιμάζεται για τις πανεπιστημιακές της σπουδές. ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΓΛΥΚΙΆ ΜΟΥ ΒΕΦΟΥΛΑ. Η μανούλα σε καμαρώνει από ψηλά και προσεύχεται για σένα.Εγώ πάντα κοντά σου, όσο υπάρχω», έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου για την εγγονή της.