Η συγκινητική ανάρτηση της Vanessas Bryant για την κόρη της που έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο

Η συγκινητική ανάρτηση της Vanessas Bryant για την κόρη της που έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο

Η Vanessa Bryant που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αποκάλυψε πως η κόρη της Natalia μπήκε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας California (USC).

Natalia Bryant έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο η Vanessa Bryant αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη της μπήκε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας California (USC), με ένα βίντεο στο Instagram της όπου δείχνει την αντίδραση της 18χρονης Natalia στα νέα αυτά.

«Μπήκα!» φωνάζει η Natalia σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram, φορώντας μπλούζα USC καθώς πηδά πάνω-κάτω.

Μάλιστα, η Vanessa μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την αποδοχή της κόρης της στη λεζάντα του βίντεο, γράφοντας ότι ο πρώην σύζυγος της Kobe Bryant θα ήταν τόσο περήφανος για τα επιτεύγματα της κόρης τους.

«Δάκρυα χαράς. Είμαι τόσο χαρούμενος για σένα Nani! Ξέρω ότι ο μπαμπάς είναι τόσο υπερήφανος για σένα. Είμαι τόσο υπερήφανη για σένα! Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σου άξιζαν τόσο πολύ. Βίωσες τον πιο βασανιστικό πόνο που μπορεί κάποιος να φανταστεί και πέτυχες. Μακάρι ο μπαμπάς και η Gigi να ήταν φυσικά εδώ για να γιορτάσουν, αλλά ξέρω ότι είναι εδώ με το πνεύμα τους. Σας αγαπάμε τόσο πολύ!».

Η αποδοχή της Natalia στο USC έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες αφότου η Vanessa ανακοίνωσε στις ιστορίες της στο Instagram ότι η κόρη της είχε μπει στο Πανεπιστήμιο Loyola Marymount, αλλά αστειεύτηκε ότι δεν ήταν έτοιμη να την αποχωριστεί ακόμα.

«Χαίρομαι που την δεχτήκατε, αλλά πολύ μακριά … j / k», έγραψε η Vanessa μαζί με τη φωτογραφία της πανεπιστημιούπολης, που βρίσκεται στο Los Angeles.

Όταν η Natalia μπήκε στο Πανεπιστήμιο Irvine της California λίγο αργότερα, η Vanessa μοιράστηκε τις ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας, «Yay! Πιο κοντά στο σπίτι.».

Το κορίτσι έγινε επίσης δεκτό στο Πανεπιστήμιο του Oregon, ενώ υπέβαλε αίτηση και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU). Αν και το NYU συγκαταλέγεται στα κορυφαία Πανεπιστήμια της λίστας της Natalia, η Vanessa παραδέχτηκε ότι ήλπιζε πως η κόρη της θα έμενε στην California.