Η συγκινητική ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών

Η συγκινητική ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 25η Μαϊου για την Μελίνα Ασλανίδου, καθώς πριν από 21 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της Ανέστης σε ηλικία 20 ετών.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια παλαιότερα είχε αναφερθεί στον χαμό του αδερφού της λέγοντας:

“Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ;

Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου…”

Αυτή τη φορά, η Μελίνα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα socila media, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και “ράγισε” καρδιές.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια κοινοποίησε μια φωτογραφία του αδερφού της και έγραψε: «Σαν σήμερα… 25 Μαΐου. Ανέστης Ασλανίδης του Παρασκευά και της Ανατολής… Εσύ πρίγκιπα της καρδιάς μου… Αιώνια η μνήμη σου»