Η συγκινητική ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για την μητέρα της

Η συγκινητική ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για την μητέρα της

Η Μελίνα Ασλανίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη μητέρα της και την συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια που σπάνια προχωρά δημόσια σε τέτοιες εξομολογήσεις, θέλησε με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσει την μητέρα της για την αγάπη που της έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα η Μελίνα στο κείμενό της αναφέρθηκε στη σύνδεση μητέρας και παιδιού, αλλά και τον τρόπο που η δική της μητέρα έχει σταθεί δίπλα στης όλα αυτά τα χρόνια.

«Στιγμές ευλογημένες … Η μάνα συνδέεται με το παιδί από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του , το φέρει μέσα της 9 μήνες , το φροντίζει , το προστατεύει , του δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας, είναι η πρώτη δυνατή σύνδεση , εξού και η μάνα όλων μας είναι ιερή! Προσκυνώ στην έννοια της κάθε μάνας, θαυμάζω και επικροτώ το μεγαλείο της .Αυτή εδώ είναι μια στιγμή με την δική μου μανούλα.

Σ ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες στην ζωή μου σου εύχομαι να γελάς πάντα !Εσύ ξέρεις πως να μετασχηματίζεις ,είσαι καλή αρχηγός , είσαι αληθινή ηρωίδα , πηγή ζωής και χαράς , αξιοθαύμαστη γυναίκα -Μπέμπα να ατενίζεις πάντα τη θάλασσα σαν μικρό παιδί με όνειρα ατελείωτα και αναρίθμητα , να υλοποιείς και να γεύεσαι την χαρά και την ευτυχία της ζωής ! Σ ευχαριστώ @anatoliaslan ( η γιορτή της μάνας είναι κάθε μέρα).», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου στην λεζάντα του post της.