Η συγκινητική ανάρτηση της Lily Collins για τον πατέρα της μετά από τη δυσάρεστη ανακοίνωσή του

Η συγκινητική ανάρτηση της Lily Collins για τον πατέρα της μετά από τη δυσάρεστη ανακοίνωσή του

Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του Phil Collins, δεν ήταν η καλύτερη, παρά το γεγονός πως ο ίδιος βρισκόταν με το συγκρότημά του, Genesis, σε περιοδεία.

Μάλιστα, ο ροκ σταρ και πατέρα της Lily Collins, σε συνέντευξή του μίλησε για τις δυσκολίες που τον οδήγησαν να βρίσκεται καθηλωμένος σε καρέκλα ενώ ερμήνευε, ενώ η απόφασή του να αποχωρίσει ήταν απλά αναμενόμενη.

Ενώ ο Collins στην τελευταία του συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο O2 στο Λονδίνο, ανακοίνωσε πως από αύριο εκείνος και οι συνεργάτες του θα πρέπει να βρουν κανονικές δουλειές.

«Είναι η τελευταία στάση της περιοδείας μας και το τελευταίο σόου για τους Genesis. Από αύριο θα πρέπει όλοι να βρουν κανονικές δουλειές», δήλωσε αστειευόμενος στο κοινό του για την απόφασή τους.

Ωστόσο από την τελευταία του συναυλία δεν μπορούσε να απουσιάζει η κόρη του, η οποία έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας εποχής. Το να έχω παρακολουθήσει αυτό το τελευταίο σόου ήταν πραγματικά η ανάμνηση μιας ζωής και ένα event που θα κρατώ για πάντα στην καρδιά μου. Το απεριόριστα ευγνώμων δε νομίζω ότι μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά μου.

Τόση αγάπη έμεινε σε αυτή τη σκηνή του O2 και ένα ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι της μοιράστηκε μεταξύ ενός κοινού που δεν ήθελε να τελειώσει. Ευχαριστώ το συγκρότημα Genesis για τις αναμνήσεις, σ’ευχαριστώ μπαμπά που ήσουν τέτοια έμπνευση και σ’ ευχαριστώ Nic Collins που με έκανες την πιο περήφανη αδερφή που υπάρχει.

50 χρόνια τραγουδιών αργότερα και ακόμα οι γενιές θα σας γιορτάζουν πολύ μετά αφού η περιοδεία αυτή έχει ολοκληρωθεί», έγραψε η Lily Collins στη λεζάντα του post της.