Η συγκινητική ανάρτηση της Jennifer Lopez για τον ξαφνικό θάνατο του Ray Liotta

Η συγκινητική ανάρτηση της Jennifer Lopez για τον ξαφνικό θάνατο του Ray Liotta

Σοκ προκαλεί ο θάνατος του Ray Liotta, πρωταγωνιστή ταινιών της δεκαετίας του ’80 και του ’90, όπως το Goodfellas.

Μάλιστα, η Jennifer Lopez που συμπρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό στην αμερικάνικη σειρά Shades of Blue έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε τον Ray Liotta.

Η ανάρτηση της Jennifer Lopez

«Ο Ray ήταν ο συνεργάτης μου στο έγκλημα στη σειρά Shades of Blue… Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το πόσο ευγενικός ήταν με τα παιδιά μου. Ο Ray ήταν η επιτομή του σκληρού άντρα που μέσα του όμως ήταν ευαίσθητος. Μάλλον αυτό ήταν που τον έκανε τόσο συναρπαστικό ηθοποιό.

Το αυθεντικό «καλό παιδί». Μοιραστήκαμε έντονες στιγμές στα γυρίσματα αυτά τα τρία χρόνια. Όταν πρωτοάκουσα ότι πήρε τη δουλειά στη σειρά, ήμουν ενθουσιασμένη και την πρώτη φορά που ήρθε στο σετ για να γυρίσουμε την πρώτη μας σκηνή υπήρχε μια σπίθα αλλά και ένας αμοιβαίος σεβασμός, όπου και οι δυο μας ξέραμε ότι αυτό θα οδηγήσει σε κάτι καλό.

Απολαύσαμε να κάνουμε μαζί τις σκηνές και ένιωθα τόσο τυχερή που τον είχα και δουλεύαμε μαζί και μάθαινα από εκείνον. Όπως όλοι οι καλλιτέχνες ήταν περίπλοκος, ειλικρινής, τίμιος και τόσο συναισθηματικός. Χάσαμε έναν υπέροχο άντρα σήμερα… Αναπαύσου Ray… Είναι τόσο λυπυρό που σε χάσαμε τόσο σύντομα. Θα σε θυμάμαι για πάντα. Στέλνω αγάπη και δύναμη στην κόρη σου, Karsen, στην οικογένειά σου και σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα».