Η συγκινητική ανάρτηση της Hilary Duff για τα 9α γενέθλια του γιου της

Η συγκινητική ανάρτηση της Hilary Duff για τα 9α γενέθλια του γιου της

Η Hilary Duff το Σάββατο γιόρτασε τον γιο της που έγινε 9 ετών με ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της.

«9;;;; Πώς; Ξέρεις ότι ήταν μια μεγάλη μέρα όταν δεν υπήρχε καμία δημοσίευση … ούτε είχες χρόνο να κάνεις ένα βίντεο με αναμνήσεις από το περασμένο έτος μας με όποια μουσική το Instagram δεν θα μου μπλοκάρει.

Ο Luca μου έδωσε τα καλύτερα 9 χρόνια της ζωής μου και μου δίδαξε ότι η καρδιά μου μπορεί να συνεχίσει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και ότι αυτό είναι πραγματικά ατελείωτο.

Ήμουν τόσο χαρούμενη που γιορτάσαμε φέτος με έναν (ασφαλή) πιο φυσιολογικό τρόπο και να κάνω αυτό τον τύπο να νιώσει πολύ ξεχωριστό! Το επόμενο έτος θα επιστρέψω στο κολάζ φωτογραφιών. Δεν ήθελα απεγνωσμένα να έχω ένα μωρό στα γενέθλιά του, ώστε να μπορέσει να κρατήσει τη μέρα αυτή για τον εαυτό του…επιτυχία. Τώρα σώμα σε παρακαλώ πολύ ας το κάνουμε αυτό», έγραψε η Hilary Duff στην ανάρτηση της στο Instagram.

Η ηθοποιός μοιράζεται το μεγαλύτερο παιδί της με τον πρώην σύζυγό της Mike Comrie. Ενώ με τον νυν σύζυγο της Matthew Koma, που μοιράζονται την 2χρονη κόρη τους Banks, περιμένουν επίσης το δεύτερο παιδί τους.