Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά που αποχαιρετά την μικρή Ada και επιστρέφει στην Ελλάδα

Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά που αποχαιρετά την μικρή Ada και επιστρέφει στην Ελλάδα

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της διανύει η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς πρόκειται να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα.

Η ίδια είναι ευτυχισμένη που θα γίνει μαμά της Ada και ανυπομονεί να ολοκληρωθούν και επίσημα οι διαδικασίες της υιοθεσίας.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια τον τελευταίο καιρό μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Ουγκάντας και Ελλάδας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της υιοθεσίας.

Μπορεί η Χριστίνα Κοντοβά να βρισκόταν αυτό το διάστημα στην Ουγκάντα, αλλά όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, προκειμένου να περιγράψει πόσο δύσκολη είναι η στιγμή του αποχωρισμού από την μικρή Ada.

Η Χριστίνα Κοντοβά κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία κρατάει το χέρι της μικρής και έγραψε: “Αποχωρισμός. Σε όλη την διαδικασία της υιοθεσίας η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι ο αποχωρισμός. «Η μαμά θα πάει για δουλειά και θα γυρίσει», «Μαμά, όχι θα γυρίσει (μην φύγεις)»”