Η συγκίνηση του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη στο τελευταίο “Μουσικό κουτί”

Η συγκίνηση του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη στο τελευταίο "Μουσικό κουτί"

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου, μετά από τέσσερα χρόνια, η εκπομπή “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ1.

Μάλιστα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές, ενώ και οι δυο δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έντονη συγκίνησή τους στο φινάλε.

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα.

Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές. Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε “μη σταματήσετε”. Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου», είπε συγκινημένη η Ρένα Μόρφη στο τέλος με τον Νίκο Πορτοκάλουγλου να προσθέτει: «Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».