Η συγκίνηση της Άσης Μπήλιου στην τελευταία εκπομπή του “Stars System”

Η συγκίνηση της Άσης Μπήλιου στην τελευταία εκπομπή του “Stars System”

Αυλαία έριξε εκπομπή «Stars System» της Άσης Μπήλιου, το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την συχνότητα του STAR.

Φανερά συγκινημένη η αστρολόγος ευχαρίστησε τους τηλεθεατές αλλά και την παραγωγή που την στήριξαν, ενώ έδωσε τηλεοπτικό ραντεβού με το κοινό της μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Εμείς εννοείται θα τα λέμε στην Φωλιά των Κου Κου μέχρι το καλοκαίρι κάθε πρωί στις 10 η ώρα γιατί πολύ με ρωτάτε και μου λέτε ότι με έχετε χάσει. Θέλω να ευχαριστήσω τώρα στο τέλος της εκπομπής τους ανθρώπους που βοήθησαν για να είναι στον αέρα, την παραγωγή μας, όλους τους τεχνικούς που γενικώς βοηθούν για να έρχεται αυτό το άρτιο αποτέλεσμα σε εσάς.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά που φροντίζουν για αυτή την εικόνα μου, για τα μαλλιά και για το styling. Εύχομαι να μην ξεχνάω κάποιους γιατί αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ζόρικα. Εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο Πάσχα… θα περάσει και αυτή η δυσκολία ας κρατήσουμε την αγάπη στην καρδιά μας, ας συγχωρήσουμε αυτούς που μας έβλαψαν και τους εαυτούς μας.

Θέλω να ευχαριστήσω περισσότερο εσάς γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε αυτή η εκπομπή, ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη σας για το σάιτ και παντού. Δεν σας λέω καλό καλοκαίρι γιατί θα τα πούμε έχουμε πολλούς τρόπους ξέρετε εσείς. Έχουμε και Φωλιά των Κου Κου σας φιλώ», δήλωσε η Άση Μπήλιου.