Η Στεφανία Λυμπερακάκη χώρισε από τον σύντροφο της μετά από 2,5 χρόνια σχέσης

Η Στεφανία Λυμπερακάκη χώρισε από τον σύντροφο της μετά από 2,5 χρόνια σχέσης

Μία μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή αποφάσισε να κάνει η Στεφανίας Λυμπερακάκη λίγο πριν την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision.

Συγκεκριμένα η 18χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως χώρισε από τον σύντροφό της James Heuvelmans έπειτα από δυόμιση χρόνια σχέσης.

«Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία, είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου.

Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι» έγραψε η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Η Στεφανία ήταν ζευγάρι με τον Ολλανδό τραγουδιστή, που επίσης έχει εκπροσωπήσει την χώρα του στον παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Fource, ωστόσο η σχέση τους τελείωσε ξαφνικά, παρότι οι δυο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι κα ανέβαζαν συχνά κοινά στιγμιότυπα στα social media.