Η σπαρακτική ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου για το δυστύχημα στα Τέμπη

Η σπαρακτική ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου για το δυστύχημα στα Τέμπη

Μηνύματα οργής, πόνου, θλίψης, και αγανάκτησης έχουν γεμίσει τα social media μετά την τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

Μάλιστα, πολλοί είναι και οι Έλληνες καλλιτέχνες που θρηνούν με αναρτήσεις και μηνύματα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ανάμεσά τους και η Βέφα Αλεξιάδου που με μια ανάρτηση στο Facebook, εκφράζει την θλίψη της για όλες εκείνες τις μητέρες που θρηνούν τα παιδιά τους, καθώς και η ίδια έχει χάσει τις δύο κόρες της, Αλεξία και Άντζελα.

«Ζεσταίνει κι απαλύνει τον πόνο της ψυχής μου ο ήλιος μπαίνοντας από το παραθυράκι της εκκλησούλας μου, το δειλινό! Μανούλες ΚΟΥΡΑΓΙΟ! όπως η Παναγιά! Θερμή προσευχή και παράκληση και θα νιώσετε το χέρι του Θεού να κρατάει σφιχτά το δικό σας χεράκι και να σας στηρίζει όπως εμένα! Δεν είναι τόσο απλό χρειάζεται πίστη δυνατή σε όσα μας δίδαξε ο Κύριος με τη ζωή του και όχι με λόγια!

Πρέπει αν θέλουμε να τον ακολουθήσουμε να πάρουμε τον δικό μας σταυρό στην πλάτη και με κουράγιο και δύναμη να διαβούμε το δρόμο που είναι χαραγμένος για τον καθένα μας. Σας νιώθω! συμμερίζομαι τον πόνο σας ! Σας Αγαπώ! κι εύχομαι από ψυχής τα λόγια μου να είναι μια στάλα παρηγοριάς στον βαθύ πόνο σας», έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου στο post της.