Η σπάνια εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα για την προσωπική του ζωή

Η σπάνια εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα για την προσωπική του ζωή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ», παραχώρησε ο Λούκας Γιώρκας.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στον λόγο που κρατάει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και στην συμμετοχή του στη Eurovision.

«Όταν πήγα στη Eurovision ήθελα να βγω πρώτος, στεναχωρήθηκα. Θεωρώ πως το Αζερμπαϊτζάν που κέρδισε δεν ήταν σίγουρα το καλύτερο τραγούδι τότε της Eurovision. Θυμάμαι πως δούλευα στην Ιερά Οδό με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα και ο Δημήτρης Μητροπάνος, που για μένα ήταν ένα πρότυπο, ήταν στις πρόβες δίπλα μου. Αυτό από μόνο του πλέον είναι από εκείνα που βάζεις σε μια θυρίδα σε μια τράπεζα και τα αφήνεις εκεί ως θησαυρό», είπε ο Λούκας Γιώρκας για την Eurovision.

Ενώ όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής ανέφερε:

«Σέβομαι τον άνθρωπο που είναι κοντά μου, έχει μια δική του ζωή, μια δική του πραγματικότητα στην οποία κινείται και έναν δικό του κύκλο και δεν θα ήθελα μέσω αυτού του βήματος να εισβάλλω σ’ αυτό. Δεν έχω το δικαίωμα αυτό. Με ηρεμεί η σύντροφός μου και αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι εκτός χώρου. Το να με ηρεμεί είναι ένα από τα πολύ βασικά στοιχεία. Θα με έλεγες και κοσμοκαλόγερο σαν άνθρωπο. Είναι σαν να θέλω να γυρίζω στη σπηλιά μου το βράδυ, ησυχία, ηρεμία».