Η σπάνια εξομολόγηση του Αντώνη Σρόιτερ για τις δύο του κόρες

Η σπάνια εξομολόγηση του Αντώνη Σρόιτερ για τις δύο του κόρες

Συνέντευξη την εκπομπή “Alpha Παντού”, παραχώρησε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κόρες του, Νάντια και Παυλίνα, που τους έχει μεγάλη αδυναμία.

«Η Νάντια είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της. Θα παντρευτεί και θα μείνουμε όλοι μαζί σπίτι. Τα έχουμε λύσει αυτά. Όταν σπουδάσουν θα νοικιάσω ένα παρατηρητήριο απέναντί τους ή θα είμαι με ένα αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι…

Μέχρι στιγμή η πιο περίεργη απορία των παιδιών ήταν γιατί όταν μας μιλάς στην τηλεόραση, σου μιλάμε, γιατί δεν μας απαντάς. Υπάρχει ένα πρόβλημα τέτοιο. Επίσης μου λένε γιατί κάθε μέρα πηγαίνω στη δουλειά και λέω τις ειδήσεις ενώ μπορεί να της πει κάποιος άλλος.

Τώρα είμαστε στη φάση που όταν ακούς ησυχία μέσα στο σπίτι, κάτι κακό συμβαίνει. Ακόμα οι συνωμοσίες είναι σε άλλο επίπεδο. Όταν έρχεται ένα μικρό παιδάκι στο σπίτι να παίξουν, αν γίνει κάποια ζημιά, φταίει πάντα το μικρό παιδάκι. Τέτοιες συνωμοσίες έχουμε, πιο σύνθετα ακόμα όχι.

Τα “καντήλια” που ακούω από τις κόρες μου, είναι “καντήλια” που συνήθως λέω εγώ, οπότε με πιάνει το ενοχικό σύνδρομο. Δεν ξέρουμε τι σημαίνει η κακιά λέξη, οπότε την λέμε επειδή την ακούσαμε από τον μπαμπά ή από κάπου αλλού. Αν την πούνε μπροστά σε άλλους, θα έχουμε ένα θέμα, αλλά νομίζω πως ξέρουν ποιες είναι οι κακές λέξεις που δεν μπορούν να πουν, οπότε τις πετάνε μπροστά μου.

Πολλές φορές μου λένε μην πάω στη δουλειά, φτάνουν τα λεφτά του κουμπαρά μου», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.