Η σπάνια εξομολόγηση της Ράνιας Τζίμα για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Η σπάνια εξομολόγηση της Ράνιας Τζίμα για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ράνια Τζίμα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγο της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Ήταν ρομάντζο. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και πολλά άλλα. Ο Γαβριήλ μου λέει πολλές φορές: “Δεν μπορείς να λυθείς;” Στη σχέση με το σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Εγώ θα γκρινιάξω αλλά θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα. Θα τον δώσω στεγνά απόψε.

Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν να τον γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Έλεγα τι να πούμε με αυτόν; Θεωρούσα ότι δεν είχα να πω τίποτα με αυτό τον κύριο. Η πρώτη συνάντηση ήταν δραματική.

Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Ακόμη και τώρα, 5,5 χρόνια μετά. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβη.

Είναι διευθυντής του ελληνικού τμήματος διεθνούς αμνηστίας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου. Νομίζω θα κατέρρεα. Νομίζω ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό. Δεν το εκμεταλλεύεται.

Ο Γαβριήλ καταρχήν είναι πολύ όμορφος. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα! Με απόσταση.

Σπίτι τίποτα δεν κάνει. Όταν όμως πρέπει να πάρεις μια απόφαση που είναι δύσκολη, με στηρίζει και μου λέει κάντο! Εγώ θα είμαι εκεί. Ο Γαβριήλ με κάνει να φοβάμαι λιγότερο» είπε η Ράνια Τζίμα.