Η σπάνια εξομολόγηση της Ελευθερίας Πρίνου για τον σύζυγο και τα παιδιά της

Η σπάνια εξομολόγηση της Ελευθερίας Πρίνου για τον σύζυγο και τα παιδιά της

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot., βρέθηκε η Ελευθερία Πρίνου.

Η ιδρύτρια των Dr Prinou σε μια σπάνια εξομολόγηση, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πρίνο. Οι δυο τους είναι μαζί πάνω από 60 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Την Άλκηστη και τον Αλέξανδρο.

«Αν ξεκινούσα ξανά αυτό το ταξίδι, πάλι αυτό θα έκανα. Και σήμερα να φύγω από τη ζωή, είμαι ευτυχισμένη. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 60 χρόνια. Από τότε που ξεκίνησα.

Ήταν και είναι ένας άνθρωπος, σοβαρός, υπεύθυνος. Και με βοήθησε να φύγω με το ρήμα “εσύ μπορείς”. Πάρα πολύ σημαντικό. Εγώ τον πίστευα. Ήταν προοδευτικός. Αυτό το “μπορείς” είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Πάντα όμως με καθαρά χέρια.

Για αυτό δοξάζω τον Θεό. Ό,τι έκανα το έκανα με καθαρά χέρια. Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου. Δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να κρατήσεις μία οικογένεια. Να σπουδάσεις τα παιδιά σου και να πετύχεις σε τόσο δύσκολες εποχές.

Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το σημαντικό είναι να είσαι άνθρωπος. Το μυστικό του γάμου είναι η αγάπη και η εκτίμηση. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια» είπε η Ελευθερία Πρίνου.