Η Sophie Turner εξήγησε γιατί μισούσε τους Jonas Brothers

Η Sophie Turner εξήγησε γιατί μισούσε τους Jonas Brothers

Όπως αποκάλυψε η Sophie Turner, πριν γίνει Mrs. Joe Jonas, εκείνη και οι φίλοι της μισούσαν το boy band του τώρα συζύγου της.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, αποκάλυψε γιατί δεν της άρεσαν καθόλου οι Jonas Brothers όταν ήταν πιο νέα.

“Οι φίλοι μου και εγώ δεν ήμασταν fans των Jonas Brothers”, είπε η Turner και εξήγησε: “Υπήρχε μία μπάντα στη Μεγάλη Βρετανία, οι Busted. Είχαν ένα hit που το έλεγαν ‘Year 3000. Ήταν τέλειο, και ήμασταν μεγάλοι θαυμαστές των Busted. Μετά οι Jonas Brothers το τραγούδησαν και το έκαναν μεγάλη επιτυχία. Και οι Busted διαλύθηκαν. Πιστεύαμε ότι έφταιγαν οι Jonas Brothers. Γι’ αυτό τους μισούσαμε”.

Από τότε όμως όλα έχουν αλλάξει και η Sophie Turner, μετά τον γάμο της με τον Joe, έχει γίνει η μεγαλύτερη fan των Jonas Brothers.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους Happiness Begins, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε να ζητωκραυγάζει για το σύζυγό της στη front row. Την ίδια αγάπη για το boy band δείχνουν και η σύζυγος του Nick, Priyanka Chopra Jonas και του Kevin, Danielle Jonas.