Η Σοφία Δανέζη αποκάλυψε το λόγο που πήρε μέρος στο “Big Brother”

Η Σοφία Δανέζη αποκάλυψε το λόγο που πήρε μέρος στο “Big Brother”

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Σοφία Δανέζη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Big Brother, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που πήρε μέρος σε αυτό.

«Δεν δέχτηκα πολλά άσχημα αλλά σίγουρα ένα 10%. Κρατώ την ουσία από όλα αυτά. Το μοναδικό πράγμα που με πλήγωσε είναι ότι αναφέρονταν συνέχεια στην οικογένειά μου. Αυτό με πείραξε τίποτα άλλο. Στενοχωρήθηκα για την μητέρα μου, την οικογένειά μου.

Ότι βγήκα μπροστά κι ο κόσμος με γνώρισε και να ακούσω κι έναν λόγο παραπάνω δεν με ενοχλεί αλλά όχι να ασχοληθούν με την οικογένειά μου, ως εκεί και τίποτα άλλο. Δεν με αγγίζει.

Δεν έχω βάλει μέσον για να μπω στο Big Brother. Μπήκα επειδή το ήθελα και με διάλεξαν. Νιώθω τυχερή για αυτό, γιατί ήταν ένα όνειρό μου. Ήταν ένα βήμα παραπέρα στο να με γνωρίσει ο κόσμος και για τη δουλειά μου. Όνειρό μου ήταν το επάγγελμά μου.

Σίγουρα το Big Brother ήταν ένα βήμα παραπέρα να με γνωρίσει ο κόσμος, γιατί 16 χρόνια δουλεύω και την αναγνωρισιμότητα που πήρα από το παιχνίδι δεν την είχα πάρει. Για αυτό ακριβώς τον λόγο μπήκα», ανέφερε η Σοφία Δανέζη.