Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά την συνέντευξη της

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά την συνέντευξη της

Στο επίκεντρο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η ηθοποιός στην συνέντευξη της μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εις βάρος του, ενώ όπως εξέφρασε είναι αντίθετη στο να μην παίζονται στην τηλεόραση οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο ίδιος.

Μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», προβλήθηκε ένα βίντεο με την Σίσσυ να μιλά στην κάμερα και να αποκαλύπτει την συζήτηση που είχε με την Ελισάβετ στο διάλειμμα της εκπομπής.

«Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλήσαμε στο διάλειμμα της εκπομπής γιατί όλοι μείναμε άφωνοι και άναυδοι. Δεν περιμέναμε αυτή την αντίδραση, ούτε αυτές τις δηλώσεις από την Ελισάβετ. Όταν υπάρχει μια μαζική φωνή, πάντα την ακούω.

Δεν θα ακούσω ποτέ ένα μεμονωμένο σχόλιο που μπορεί να έχει μία εμπάθεια. Εγώ εκείνη την ώρα δεν ένιωθα ότι κάνω κάτι λάθος, ξαφνιάστηκα κι εγώ Στις διαφημίσεις αυτή η κουβέντα έγινε (προσπάθησα να τη βάλω στη θέση του θύματος) Ναι έχεις δίκιο, μου είπε», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου