Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως θα είναι νονά του κοριτσιού που θα υιοθετήσει η Χριστίνα Κοντοβά από την Ουγκάντα

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως θα είναι νονά του κοριτσιού που θα υιοθετήσει η Χριστίνα Κοντοβά από την Ουγκάντα

Για την προσπάθεια της καλή της φίλης, Χριστίνα Κοντοβά προκειμένου να προχωρήσει στην υιοθεσία ενός μικρού κοριτσιού από την Ουγκάντα, μίλησε η Σίσσυ Χριστίδου μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της, ενώ αποκάλυψε πως θα είναι η νονά της μικρής Έιντα.

«Θέλω να πω ότι είναι συγκλονιστική μητέρα. Πιο μητέρα από πολλές μητέρες που έχουμε γεννήσει παιδιά. Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου. Αυτό το ταξίδι το έχω ζήσει μαζί της από τον σπόρο που γεννήθηκε μες στο μυαλό της. Θέλω να σας πως ότι θα είμαι και νονά της Έιντα. Μας έχουν δέσει πάρα πολλά πράγματα. Μιλάω μαζί της συνέχεια όταν βρίσκεται εκεί. Και με την Έιντα φυσικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, γεμάτο χαρά και ζωή αυτό το κοριτσάκι.

Είναι συγκλονιστικό το πώς έχει μεταμορφωθεί η Χριστίνα. Είναι λες και γεννήθηκε μια άλλη Χριστίνα. Η Χριστίνα είναι εκεί πολλές φορές μόνη της. Περνάει πολύ χρόνο εκεί, μόνη της με αυτό το πλάσμα. Αυτό είναι που τη δένει. Είναι μια διαδικασία δύσκολη. Θα περάσει από επιτροπές και δικαστήριο. Είναι πάρα πολλές οικογένειες που κάνουν αυτή την προσπάθεια» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.