Η Σία Κοσιώνη έγινε νονά της κόρης του Γιάννη Ντσούνου!

Σια-κο-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου η Σία Κοσιώνη έγινε νονά.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ βάφτισε την κόρη του συναδέλφου της Γιάννη Ντσούνου και της συζύγου του, Μαρίνας που πήρε τα ονόματα Ελεονώρα – Παρασκευή.

Η κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” βρέθηκε στην εκκλησία που τελέστηκε το μυστήριο και εξασφάλισε πλάνα.

«Μεγάλη μου τιμή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το παρασκήνιο, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει πίσω από αυτή τη βάφτιση. Η ανακοίνωση για τον ερχομό του παιδιού έγινε στο σπίτι μου. Κάπως το σπίτι μου είχε βγει τυχερό για τον Γιάννη και τη Μαρίνα κι έτσι είπαμε πως το δεύτερο παιδί τους θα το βαφτίσω εγώ.

Ούτως ή άλλως με τον Γιάννη Ντσούνο είμαστε μία οικογένεια, καθώς είμαστε 15-16 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Τώρα γινόμαστε οικογένεια και με τη βούλα. Δεν είναι η πρώτη μου φορά ως νονά, αλλά κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό. Φροντίζω να είμαι αγαπησιάρα και τυπική νονά. Θέλω να είναι ένα παιδί τυχερό, να έχει υγεία πάνω από όλα. Θα είμαι η καλύτερη νονά. Με τον γιο μου έχουν γνωριστεί και είναι στοργικός μαζί της. Ο γιος μου σήμερα είναι ο βοηθός μου», είπε η Σία Κοσιώνη.

Από τη δική του πλευρά, ο Γιάννης Ντσούνος είπε: «Είμαι λίγο πιο χαζομπαμπάς με την κόρη μου από ό,τι με τους γιους μου».

Μάλιστα, στη βάφτιση βρέθηκαν και ο σύζυγος της Σίας Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης και ο γιος τους Δημοσθένης.