Η Sharon Stone πλήρωσε τον Leonardo DiCaprio από τον μισθό της

Η Sharon Stone πλήρωσε τον Leonardo DiCaprio από τον μισθό της

Στο νέο απόσπασμα από την βιογραφία της Sharon Stone «The Beauty of Living Twice», η ηθοποιός μιλάει για το cast του Leonardo DiCaprio στην ταινία «The Quick and the Dead» το 1995 και για το πώς επέμεινε να προσλάβει τον ηθοποιό παρόλο που η TriStar Pictures, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, δεν τον ήθελε.

Ως συμπαραγωγός της ταινίας, η Sharon Stone είπε ότι θυμάται ότι έκανε ακρόαση αρκετών εφήβων για το ρόλο, αλλά ο DiCaprio ήταν ο «μοναδικός που τα έσπασε στην ακρόαση».

«Κατά τη γνώμη μου: ήταν ο μόνος που μπήκε και έκλαψε, παρακάλεσε τον πατέρα του να τον αγαπήσει καθώς πέθανε στη σκηνή», έγραψε η ίδια στα απομνημονεύματα της.

Ενώ η Sharon Stone ήθελε να προσλάβει τον DiCaprio, περιγράφει ότι το στούντιο δεν ήθελε τον ηθοποιό καθώς τότε είχε μόλις ξεκινήσει την καριέρα του. «Γιατί ένας άγνωστος, Sharon, γιατί πυροβολείς τον εαυτό σου;».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην συνέχεια: «Το στούντιο είπε αν τον ήθελα τόσο πολύ, θα έπρεπε να τον πληρώσω από τον δικό μου μισθό. Και έτσι το έκανα».

Η Sharon Stone είπε επίσης ότι δυσκολεύτηκε να προσλάβει τον Sam Raimi για να σκηνοθετήσει την ταινία, καθώς η TriStar Pictures τον θεωρούσε σκηνοθέτη Β’ κατηγορίας λόγω της προϊστορίας του με ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού.

Η ίδια κατέληξε να πει στους ανθρώπους του στούντιο ότι ο Raimi θα εργαζόταν σχεδόν δωρεάν για να τους δελεάσει και έτσι κατάφερε να τους πείσει.