Η Sharon Stone έχασε τη μισή περιουσία της εξαιτίας της Silicon Valley Bank

Η Sharon Stone έχασε τη μισή περιουσία της εξαιτίας της Silicon Valley Bank

Με δάκρυα στα μάτια, η Sharon Stone κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Μπέβερλι Χιλς, αποκάλυψε πως εξαιτίας της πτώχευσης της Silicon Valley Bank και της Signature Bank of New York, έχασε την μισή της περιουσία.

Συγκεκριμένα στην ομιλία της για το Ταμείο έρευνας για τον καρκίνο σε γυναίκες, η ηθοποιός δεν άντεξε και δάκρυσε την ώρα που ζητούσε από τους παρευρισκόμενους να συνδράμουν με δωρεές.

«Ξέρω ότι πρέπει να ασχοληθείς και να καταλάβεις πως το να διαχειρίζεσαι χρήματα είναι δύσκολο. Είμαι τεχνικά ηλίθια, αλλά μπορώ να γράψω μια επιταγή. Και αυτή τη στιγμή ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό… πράγμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ» είπε η Stone θέλοντας να δείξει πως παρά την οικονομική ζημιά που υπέστη, θα συνεισφέρει κι αυτή με χρήματα στο ίδρυμα για τις έρευνες καταπολέμησης του καρκίνου.

Ωστόσο, στην ομιλία της η Sharon Stone μίλησε και για την δική της περιπέτεια με τον καρκίνο στο στήθος και χειροκρότησε όσες βρίσκονταν στον χώρο και κέρδισαν κι αυτές την μάχη, λέγοντας:

«Πήγα στο νοσοκομείο λέγοντας: “Αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ να αφαιρέσετε και τα δύο στήθη μου”, γιατί δεν είμαι άτομο που με καθορίζει το στήθος μου».

Ενώ η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πρόσφατο θάνατο του αδερφού της, Πάτρικ Στόουν, λέγοντας: «Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήμουν εδώ. Δεν είναι εύκολη στιγμή για κανέναν από εμάς. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τον κόσμο, αλλά σας λέω, δεν βάζω κάποιον πολιτικό να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Πώς μπορώ και πώς δεν μπορώ να ζήσω, και ποια είναι η αξία της ζωής μου και ποια δεν είναι. Σηκωθείτε λοιπόν. Σηκωθείτε και πείτε αξίζετε παραπάνω. Δείξτε τι πάει να πει κουράγιο. Σας προκαλώ. Αυτό είναι το θάρρος».