Η Sharon Stone αποκάλυψε το αμύθητο ποσό που πήρε ο Michael Douglas στο Βασικό Ένστικτο

Η Sharon Stone αποκάλυψε το αμύθητο ποσό που πήρε ο Michael Douglas στο Βασικό Ένστικτο

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που η Sharon Stone έπαιξε στο “Βασικό Ένστικτο” το 1992, που μπορεί να την έκανε σούπερ σταρ, δεν την έκανε πλούσια.

Η 63χρονη ηθοποιός κυκλοφόρησε το νέο της υπόμνημα με τίτλο “The Beauty of Living Twice”, το οποίο δημοσιεύθηκε στα τέλη Μαρτίου, σε μια συνέντευξη στο Q With Tom Power του CBC.

Εκεί, αποκάλυψε ότι το Βασικό Ένστικτο την έκανε ένα αστέρι εν μία νυκτί, αν και έβγαλε «λίγα χρήματα».

«Δεν πληρώθηκα για να κάνω το Βασικό Ένστικτο. Έβγαλα λίγα χρήματα. Ο Michael (Douglas) έβγαλε 14 εκατομμύρια δολάρια. Δεν έβγαλα αρκετά χρήματα για να αγοράσω το φόρεμά μου για να πάω στα Όσκαρ τον επόμενο χρόνο. Ήμουν σε αυτό το άκρο όπου ήμουν ξαφνικά διάσημη, αλλά δεν είχα χρήματα», είπε η Stone.

Ενώ δεν αποκάλυψε τον ακριβή μισθό της για το Βασικό Ένστικτο, έχει ακουστεί ότι πληρώθηκε 500.000 $.

Ο μισθός είναι σίγουρα μικρό ποσό σε σύγκριση με τα 14 εκατομμύρια δολάρια του πρωταγωνιστή Michael Douglas, ο οποίος παίρνει ένα ποσοστό των εσόδων του box office από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας.

Όταν ρωτήθηκε πώς άλλαξε η ζωή της όταν βγήκε η ταινία, η Sharon Stone αποκάλυψε: «Είναι Παρασκευή και είσαι εσύ. Τρίτη, είσαι οι Beatles. Οι άνθρωποι ανεβαίνουν στο αυτοκίνητό σου. Προσπαθείς να περπατήσεις στο δρόμο και ξαφνικά 30 άτομα που ψωνίζουν τρέχουν, σε κυνηγούν».