Η σχέση της Σάντρας Βουτσά με τις αδερφές της σήμερα και η απάντηση για τους πίνακες μεγάλης αξίας του Κώστα Βουτσά

Η σχέση της Σάντρας Βουτσά με τις αδερφές της σήμερα και η απάντηση για τους πίνακες μεγάλης αξίας του Κώστα Βουτσά

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησαν η Σάντρα Βουτσά και η Αλίκη Κατσαβού.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις της σήμερα με τις αδελφές της, Θεοδώρα και Νικολέττα, αλλά και στην υπόθεση με τους πίνακες του πατέρα της.

Σάντρα, τι σχέσεις έχεις σήμερα με τις αδελφές σου, τη Θεοδώρα και τη Νικολέττα;

Σάντρα: Είναι μακριά και οι δύο και έχουν παιδιά. Και κάποιος που έχει παιδιά δεν μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμος στο τηλέφωνο, οπότε υπάρχει μια επαφή όπως με κάποιον που είναι σε απόσταση.

Αλίκη, η δική σου επαφή ποια είναι;

Αλίκη: Έχουν χαλαρώσει οι επαφές. Δεν έχω ψυχρανθεί, οι σχέσεις μου μαζί τους είναι αγαθές, απλά η απόσταση δεν έχει βοηθήσει.

Και η περιβόητη υπόθεση με τους πίνακες του Κώστα Βουτσά που έχει στην κατοχή της η δεύτερη σύζυγός του Θεανώ Παπασπύρου;

Σάντρα: Αυτή είναι καθαρά δική μου υπόθεση. Η Αλίκη δεν έχει καμιά σχέση με αυτό.

Σκοπεύεις να κινηθείς νομικά;

Σάντρα: Θα μάθετε πολύ σύντομα για αυτή την υπόθεση, δεν μπορώ να πω ακόμη κάτι, αλλά έχω κάποια πλάνα στο μυαλό μου. Λύση από την άλλη πλευρά δεν θα βρεθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση. Υπήρξε μια επιθυμία του πατέρα μου εδώ και πολλά χρόνια… Αν λοιπόν κάποιος είχε σκοπό να τη σεβαστεί, θα το είχε κάνει εκ των προτέρων και δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ.

Εννοείται πως δεν θα το αφήσω έτσι… Καταρχάς, για λόγους συναισθηματικούς αυτοί οι πίνακες ανήκαν στον πατέρα μου. Με τα χρήματά του τους αγόρασε και είναι πίνακες αξίας. Και όταν ο πατέρας σου για πολλά χρόνια σού λέει «έχω πάρει κάποιους πίνακες και όταν φύγω από τη ζωή θέλω κάποιους να τους πάρεις εσύ», το έχεις στο μυαλό σου. Γιατί είναι ένα δώρο από τον πατέρα σου, που πλέον δεν είναι στη ζωή.