Η Ρούλα Σταματοπούλου πήρε εξιτήριο μετά τη γέννηση του γιου της και αποκάλυψε το λόγο που το μωράκι της έμεινε στο μαιευτήριο

Η Ρούλα Σταματοπούλου πήρε εξιτήριο μετά τη γέννηση του γιου της και αποκάλυψε το λόγο που το μωράκι της έμεινε στο μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ημέρες η Ρούλα Σταματοπούλου, καθώς έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα η makeup artist την Τετάρτη 25 Μάϊου έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, που αποτελεί καρπό του ερωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο, και από τότε βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Μάλιστα, την Κυριακή 29 Μάϊου η Ρούλα Σταματοπούλου πήρε εξιτήριο, ωστόσο γύρισε στο σπίτι της χωρίς το μωράκι της.

Ενώ όπως αποκάλυψε με μια ανάρτηση τη στο Instagram, ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο, οπότε χρειάστηκε να μείνει λίγες ημέρες παραπάνω στο μαιευτήριο.

«25/5/2022 My baby boy. Μπορεί να φύγαμε χωρίς τον πρίγκιπα μας μιας και βιάστηκε να έρθει στην αγκαλιά μας αλλά πολύ πολύ σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί γιατί είναι δυνατός υπερκινητικός και τσαμπουκαλης … και κούκλος… κουκουβάγια μάνα!

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον υπέροχο γιατρό της καρδιάς μου και όλη την καταπληκτική ομάδα του για την στήριξη και την φροντίδα. Και φυσικά όλους εσάς για τις ΑΠΕΙΡΕΣ ευχές σας. Κλαίω από συγκίνηση για την τόση αγάπη σας γιατί να ξέρετε ότι την νιώθω. Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου στην λεζάντα του post της.