Η Ρούλα Κορομηλά και η Λίτσα Πατέρα συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά! Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Η Ρούλα Κορομηλά και η Λίτσα Πατέρα συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά! Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαρτίου η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε την Πίτσα Παπαδοπούλου στο “Σπίτι με το Mega“.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παρακολούθησαν από κοντά την τραγουδίστρια επί σκηνής ήταν και η Λίτσα Πατέρα.

Μάλιστα, η Λίτσα Πατέρα συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Ρούλα Κορομηλά μετά από αρκετά χρόνια. Ενώ οι δύο κυρίες δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

«Ήρθε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, γιατί θέλω να σας παρουσιάσω έναν άνθρωπο, μια κυρία, η οποία έχει υπάρξει στήριγμα και στην επαγγελματική μου πορεία, αλλά και στην προσωπική μου ζωή», είπε στην αρχή η Ρούλα Κορομηλά και καλωσόρισε τη Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή: «Είναι ένα αγαπημένο, δικό μου πρόσωπο, της καρδιάς μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι τόσα χρόνια κι εσείς την αγαπάτε, την παρακολουθείτε και τη σέβεστε. Κοντά μας στο “Σπίτι με το MEGA” είναι η Λίτσα Πατέρα».

Στη συνέχεια, η Λίτσα Πατέρα συγκινημένη δήλωσε: «Είναι τόση η συγκίνησή μου κι η χαρά μου και για όλους τους καλεσμένους σου, αλλά εμείς έχουμε γράψει ιστορία γλυκιά, η οποία μένει στην καρδιά, όσα χρόνια κι αν χωριστούμε κι είμαστε αλλού. Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά. Σε κάποια ταξίδια που κάναμε στην Κρήτη, κόντευαν να γκρεμίσουν ένα ξενοδοχείο για να δούνε την Ρούλα.

Δεν ήταν μόνο ο κόσμος, ήταν η αγάπη που της έδειχναν κι αυτά που της έφερναν, αφοσίωση. Έχουμε ζήσει πολύ όμορφα. Στην Ρούλα οφείλουμε πάρα πολλά, το πρωινό κι όσοι δουλεύουν σε αυτήν την ζώνη, το οφείλουν σε εσένα. Έδωσε αγώνα για να επικρατήσει αυτή η ζώνη, που όλοι το αμφισβητούσαν. Εκεί που καθόταν στην εκπομπή, αν νόμιζε ότι δεν πήγαινε καλά, έλεγε “φέρτε τα φαγητά σας”. Η πρώτη διδάξασα».