Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίζει μόνιμα στην Κρήτη

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίζει μόνιμα στην Κρήτη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Ρίκα Διαλυνά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στην Κρήτη.

«Αποφάσισα να μετακομίσω μόνιμα στην Κρήτη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για αυτό», είπε η Ρίκα Διαλυνά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού: «Δεν με πείραξε καθόλου, είχα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω. Είναι μεγάλη υπόθεση να τα πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου. Πάντα πίστευαν για εμένα ότι είμαι κοσμική, ενώ στην πραγματικότητα είμαι το αντίθετο. Είμαι πολύ μοναχικό άτομο».

Ακόμη, η Ρίκα Διαλυνά δήλωσε πως έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: «Έχω εμβολιαστεί, ήταν λίγο αστείο γιατί πριν καν μου βάλουν την ένεση, λιποθύμησα. Σηκώθηκε όλο το νοσοκομείο, ήρθαν, μου έκαναν καρδιογραφήματα, μετά είδαν ότι ο σφυγμός μου είχε φθάσει στα ύψη».

Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της που έχει φύγει από τη ζωή: «Όταν έχεις ζήσει για πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και πολύ ωραία και με μια συντροφικότητα που μέχρι το τέλος κάναμε παρέα. Ήταν ο άνθρωπος που αγαπούσα και με αγαπούσε. Καθόμασταν και μιλούσαμε και μου έλεγε “ποιος να φανταζόταν ότι έπειτα από τόσα χρόνια, 36χρόνια, θα έχουμε φτάσει να κάνουμε τόσο καλή παρέα”. Και μετά μια μέρα μου λέει “ξέρεις Ρίκα είσαι πολύ όμορφη”. Του λέω “Νίκο μου, ήμουν όμορφη, δεν είμαι πια όμορφη”. Και μου είπε: “Εγώ σε βλέπω με τα μάτια της ψυχής μου”».