Η Ρένα Μόρφη εξήγησε το λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

DSC03462-250x250.jpg

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», μίλησε η Ρένα Μόρφη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «Μουσικό Κουτί», αλλά και για την εγκυμοσύνη της, την οποία κατάφερε να κρύψει.

«Δεν έχω καθόλου άγχος. Έχω ενθουσιασμό και ανυπομονησία, γιατί έχω καιρό να εμφανιστώ στην Αθήνα. Έχουμε δεθεί πολύ σαν ομάδα στο “Μουσικό Κουτί”, δεν ξέρω αν έχουμε ανεβάσει τον πήχη. Ξέρω ότι βαθαίνει η γνωριμία με την ελληνική μουσική. Του χρόνου θα κάνουμε μόνο 15 επεισόδια για να έχει καλλιτεχνικό νόημα. Όσο το κάνουμε με αγάπη και όρεξη υπάρχει νόημα.

Υπάρχουν πολλά σχέδια για του χρόνου. Θέλουμε να είναι λιγότερα τα επεισόδια γιατί θέλουμε να είναι πιο σπέσιαλ. Θα είναι 15 σπέσιαλ επεισόδια. Η αγάπη του κόσμου ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση σε όλους να συνεχίσουμε. Ισχύει ότι ο σκοπός ήταν να ολοκληρωθεί φέτος. Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου έχει προκύψει μια πολύ ιδιαίτερη χημεία και γι’ αυτό θα κάνουμε μαζί περιοδεία το καλοκαίρι», είπε η Ρένα Μόρφη.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη, την οποία κατάφερε να κρατήσει κρυφή, η Ρένα Μόρφη ανέφερε: «Έκρυψα την εγκυμοσύνη μου, γιατί ήταν η πρώτη χρονιά της εκπομπής “Μουσικό Κουτί” και δεν ήθελα να παρουσιαστώ σαν happening με την κοιλίτσα. Οπότε το έκρυψα πολύ καλά και η αλήθεια είναι ότι πέτυχε».