Η Reese Witherspoon μαθαίνει στην μητέρα της πως λειτουργούν οι εφαρμογές και γίνεται viral

Η Reese Witherspoon μαθαίνει στην μητέρα της πως λειτουργούν οι εφαρμογές και γίνεται viral

Το να διδάξει κανείς σε άλλους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας πως να χρησιμοποιούν την τεχνολογία δεν είναι εύκολο και σύμφωνα με μια ανάρτηση της Reese Witherspoon, γνωρίζει αυτόν τον αγώνα καλύτερα από οποιονδήποτε.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, μια σπάνια φωτογραφία με τη μαμά της, Μπέτυ.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται η Reese στη λεζάντα της, χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να προσπαθήσει να κάνει τη μητέρα της να καταλάβει δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

«Τίποτα καλύτερο από τον ποιοτικό χρόνο μητέρας-κόρης που εξηγεί το TikTok, τα memes στο Διαδίκτυο και πώς λειτουργεί η εφαρμογή @reesesbookclub στη χαριτωμένη μου μαμά!» έγραψε η Reese Witherspoon στην λεζάντα του post της.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια φωτογραφία της μητέρας της Witherspoon από τότε που η 44χρονη ηθοποιός μοιράστηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα προς τιμήν των γενεθλίων της μητέρας της, τον Αύγουστο.

Σε εκείνη την ανάρτηση, η Reese Witherspoon είχε δημοσιεύσει μια selfie καθώς και ένα παλιό απόκομμα εφημερίδας στο οποίο εμφανίζεται η μητέρα της που τότε εργαζόταν ως νοσοκόμα και μια φωτογραφία της φοιτητικής της ταυτότητα από τις Ιατρικές Μονάδες του Πανεπιστημίου του Τενεσί.