Η Ράνια Τζίμα μίλησε για τη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη μέρα που του είπε να χωρίσουν

Η Ράνια Τζίμα μίλησε για τη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη μέρα που του είπε να χωρίσουν

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», παραχώρησε η Ράνια Τζίμα.

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με τον οποίο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2016, λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους, Ελένης.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως όταν ο σύζυγός της έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος, του ζήτησε να χωρίσουν.

«Ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός από μένα. Αυτός βάζει τα όρια στην Ελένη. Γνωριστήκαμε σε μια εκπομπή του Mega. Δεν ήθελα να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, δεν έβρισκα τι θα συζητήσω μαζί του. Ήμουν απαίσια, φρικτή όταν ήρθε. Κάποια στιγμή μετά από 3-4 μήνες που ανταλλάσσαμε κάποια μηνύματα, βγήκαμε για ένα ποτό.

Κράτησε 6 ώρες. Και καταλάβαμε πως μάλλον είχαμε πολλά να πούμε. Έτσι εξελίχθηκε και μετά έγιναν γρήγορα τα πράγματα. Δηλαδή στον ενάμιση χρόνο έμεινα έγκυος.

Όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος, ήμασταν μαζί. Δεν ήταν ωραία. Μπορεί να ήταν και τρία 24ωρα που δεν είχα επικοινωνία μαζί του. Δεν προλάβαινε να πάρει ούτε τηλέφωνο. Το βράδυ που μου είπε να είμαι ψύχραιμη, γιατί θα τον ανακοινώσουν για κυβερνητικό εκπρόσωπο, του είπα “γεια σου, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία”.

Του είπα να χωρίσουμε, δεν το σκέφτηκα μόνο. Του το είπα πως υπάρχει θέμα. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Ο ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο άλλος στο πολιτικό ρεπορτάζ» είπε η Ράνια Τζίμα.