Η Ράνια Θρασκιά εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να κατέβει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Η Ράνια Θρασκιά εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να κατέβει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας», βρέθηκε η Ράνια Θρασκιά.

Η παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας, μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική και να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

«Έγιναν όλα πάρα πολύ ξαφνικά, η τελική απόφαση εννοώ. Η αρχική προσέγγιση είχε γίνει νωρίτερα, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα εντάξω στην καθημερινότητά μου κάτι τόσο σημαντικό που φέρει τόσο μεγάλη ευθύνη.

Οι συζητήσεις που έκανα με αυτούς τους ανθρώπους, με ενέπνευσαν σε πάρα πολλά επίπεδα. Ούτως ή άλλως νοιάζομαι για το πώς νιώθουν οι άνθρωποι από μικρό παιδί, απλά τότε δεν είχα την πολιτική ματιά.

Παλιά δεν το συζητούσα γιατί ήταν πολύ διαφορετικός ο δρόμος μου και ποτέ ένιωσα για αυτό. Νιώθω ότι κάποιες φορές η ζωή με προετοιμάζει για κάποιους ρόλους. Αυτή τη φορά η συγκεκριμένα πρόταση ήρθε σε μια πολύ συμβατή με τους δικούς μου προβληματισμούς και τις ανάγκες μου σε φάση ζωής. Το timing…

Μέσα στις δικές μου σκέψεις, τους δικούς μου προβληματισμούς και την ανάγκη μου να συνδεθώ με κάτι καινούργιο που θα έχει και ένα κομμάτι ανταποδοτικό στην κοινωνία, ήρθε η πρόταση», εξομολογήθηκε η Ράνια Θρασκιά.