Η ψυχολογία του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την προφυλάκιση και το συγγενικό πρόσωπο που τον επισκέφθηκε

Η ψυχολογία του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την προφυλάκιση και το συγγενικό πρόσωπο που τον επισκέφθηκε

Στις φυλακές της Τρίπολης θα μεταχθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε από τα ξημερώματα προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Θοδωρής Πάνου μέσα από την εκπομπή “T-Live” ανέφερε ότι η μεταφορά του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης πιθανότατα να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας λόγω των διαδοχικών στάσεων εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

«Στην Τρίπολη κρατούνται άτομα, τα οποία έχουν προβεί σε σεξουαλικά εγκλήματα κυρίως σε βάρος ανηλίκων. Αυτή είναι η τελευταία απόφαση τουλάχιστον όπως την έχουμε πληροφορηθεί εμείς. Δεν ξέρω αν τις επόμενες ημέρες αλλάξει. Επειδή σήμερα έχουμε διαδοχικές στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων είναι δυνατόν η μεταγωγή του κύριου Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας», είπε στην αρχή ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την απόφαση που πάρθηκε, ήταν ανήσυχος και σοκαρισμένος. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ζήτησε τέσσερις φορές να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια και τελικά επικοινώνησε δύο.

Ακόμη, οι πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος είναι, ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν κοιμήθηκε καλά, ενώ σήμερα το πρωί τον επισκέφτηκε ένα συγγενικό του πρόσωπο ώστε να του δώσει μερικά πράγματα, που είναι απαραίτητα για τις φυλακές της Τρίπολης.