Η πρώτη φωτογραφία του Πάνου Μουζουράκη με τη νεογέννητη κόρη του

Η πρώτη φωτογραφία του Πάνου Μουζουράκη με τη νεογέννητη κόρη του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα η σύζυγος του τραγουδιστή, Μαριλού Κόζαρη, έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει περίπου 4 κιλά.

Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του.

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ.

Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές.
Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή», έγραψε ο Πάνος Μουζουράκης στην ανάρτησή του.