Η πρώτη φωτογραφία της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο και το νέο της μήνυμα

Η πρώτη φωτογραφία της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο και το νέο της μήνυμα

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα του Σαββάτου η Νανά Παλαιτσαίκη εισήχθη στο νοσοκομείο με βαρύ καρδιακό επεισόδιο.

Η δημοσιογράφος ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, ενώ συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της. Αμέσως κάλεσε το EKAB και έπειτα η ίδια μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στενοί της συνεργάτες αποκάλυψαν πως η κατάστασή της παραμένει σταθερή, ενώ την ίδια μέρα η Νανά Παλαιτσάκη έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Η Νανά Παλαιτσάκη που παραμένει στο νοσοκομείο και πριν από μερικές ώρες έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την φροντίζουν αλλά και αυτούς που της στέλνουν μηνύματα στήριξης.

«Αγαπημένοι μου φίλοι Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή καρδιολογίας κυρίου Ανδρικοπουλου 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολόγους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι “δεύτερο σπίτι μου ” τα τελευταία 11 χρόνια. 3) Η έγνοια τους για το πως νιώθω, είναι τόσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου 4) Είναι αδύνατον ν απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνύματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα. 5 ) Είμαι πολυ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό 6 ) θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα 8 ) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικά γνωρίζουν τις διαδικασίες 9 ) Αγνοώ μηνύματα “μίσους” καθώς επέλεγα την φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπούν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια. 10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε η που στέλνετε μηνύματα Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχολήπτες, μοντέρ, αρχισυντακτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές 11 ) Αυτό που θέλω πολυ είναι ένα Fredo Caputchino μετριο… Τα φιλιά μου», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, η οποία απεικονίζει το χέρι της.