Η πρώτη αντίδραση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου μετά την ήττα του στις εκλογές

Η πρώτη αντίδραση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου μετά την ήττα του στις εκλογές

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μετά την ήττα του στις εκλογές.

Συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός παραγωγός που κατέβηκε υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, με μια ανάρτηση του περιέγραψε την δική του εμπειρία αλλά και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν.

Η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

«Κάποιες στιγμές στη ζωή σου, νομίζεις ότι έχεις ζήσει τα πάντα. Ειδικά αν είχες μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες κάθε είδους. Και τότε, προκύπτει κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό. Αυτό εδώ λοιπόν το πεντάμηνο ταξίδι, ήτανε για μένα το “καινούργιο”. Μία εξαιρετικά ιδιαίτερη και πλούσια εμπειρία. Ωραία ήταν! Ένα τελείως διαφορετικό πεδίο στο οποίο μπήκα και κινήθηκα και με γέμισε ενθουσιασμό και ενεργητικότητα.

Μπήκα υποθέτοντας και τους κινδύνους και τις πιθανότητες. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες σε μια πολύ σκληρή περιφέρεια της Αθήνας, με βαριά πολιτικά ονόματα. Με εξαιρετικά χαμηλό οικονομικό προϋπολογισμό για προεκλογικό αγώνα, αλλά και με άγνοια πολλών πραγμάτων και αμέτρητων υποχρεώσεων που χρειάζονται και προκύπταν ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα, βλέποντας και κάποια πράγματα που “έπρεπε” να κάνω ως “υποψήφιος” τα οποία όμως απέρριπτα και δεν έκανα όταν ένιωθα ότι δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου…

Στα πλαίσια αυτά ως ωμά ρεαλιστής, ήξερα ότι το πιθανότερο είναι να μην καταφέρω να εκλέγω. Πολλοί το ξέρετε από τις απαντήσεις που σας έδινα στα πολύ εγκάρδια -και συγκινητικά- μηνύματα σας για “καλή επιτυχία”. Κάπου εδώ λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, θέλω να πω ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που με στήριξαν και κυρίως στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Σε κάποιες χιλιάδες που μπήκαν στο παραβάν και μου έβαλαν έναν σταυρό. Το σκέφτεσαι και συνειδητοποιείς πόσο εξαιρετικά τιμητικό είναι αυτό. Ευχαριστώ σε όλους».